هرچند شیوع بیماری کرونا ویروس باعث بوجود آمدن ملاحظات حفاظتی شده ولی با اینحال توسعه و تکمیل این واحد زیرنظر کارشناسان تحصیل کرده و آموزش دیده هر روز بهتر و بیشتر می شود و سعی می شود از آخرین تکنولوژی های غیرتهاجمی روز استفاده شود. تکنولوژی هایی که کارایی و بی عوارضی آنها اثبات شده است.
هم اکنون در این واحد کربوکسی تراپی – پلاسماتراپی در سطح وسیعی برای درمان انواع اشکالات پوستی شامل جوانسازی – رفع چین و چروک صورت و بدن – روشن سازی پوست صورت و نقاط خاص – کبودی دورچشم ها – سلولیت – جای جوش و بخیه و ... استفاده می شود و نتایج خیلی درخشان و راضی کننده ای نیز دارد.
ضمنا" از اقدامات دیگر میکرونیدلینگ – تزریق – ژل – بوتاکس و ... نیز انجام می شود.
هزینه های این مرکز نسبت به مراکز مشابه دیگر خیلی نازل بوده و موجب رضایت مندی مراجعین محترم است.
هزینه های اقدامات و خدمات بعمل آمده به شرح زیر می باشد :
بخش MRI بیمارستان بهبود
عملیات احداث بخشMRI همزمان با ساخت پروژه توسعه بیمارستان در طبقه زیرزمین آغاز گردید وبا پایان ساخت محوطه دستگاه و نصب دستگاه توسط کارشناسان در بهمن ماه 1396، اقدام به پذیرش بیماران و مراجعه کنندگان نمود. هم اینک این بخش از ساعت 7صبح تا 10شب بصورت فعال در حال پذیرش بیماران بوده و با تکمیل پروژه بصورت تمام وقت آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.
مزایای این دستگاه شامل:
- دستگاه MRI 5/1 تسلا ساخت کمپانی GE ایالات متحده (سال ساخت 2017)
- قابلیت Silent Scan با امکان انجام تصویربرداری بی صدا در پروتکل های مغزی
- تنها مرکز موجود کلانشهر تبریز با تونل ورودی بیمار به قطر 70 سانتی متر
- قابلیت پذیرش بیمار تا وزن 200 کیلوگرم
- کوتاه سازی فرایند تصویربرداری همگام با افزایش حجم اطلاعات
- دارای کویل منعطف مورد نیاز کودکان و انواع کویل سر و گردن، قفسه سینه، ستون فقرات، شکمی، زانو و مچ پا، سینه
- امکان حذف آرتیفکت های حرکتی و فلزی
- امکان آنژیوگرافی بدون تزریق
- امکان انجام تصویربرداری با FOV های خیلی کوچک با رزولیشن بالا
- تصویربرداری سه بعدی
- امکان بررسی میزان چربی و آهن انباشت شده در کبد
آزمایشگاه بیمارستان بهبود با در اختیار داشتن کادری مجرب و استفاده از دستگاههای روز دنیا به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمات به مراجعهکنندهگان محترم میباشد. لازم به ذکر است، سیاست این آزمایشگاه آمادهسازی جوابها در کوتاهترین زمان و با دقت و صحت بیشتر، برای کمک در روند تشخیص بیماری میباشد. لذا برخود لازم دانسته تا امکانات و آزمایشات انجام شده در این مرکز را به شما اساتید محترم معرفی نموده تا قدم کوچکی در راستای بهبود بیماران برداریم.
بخش بیوشیمی:
استفاده از دستگاههای اتوآنالایزر هیتاچی 912-717(ساخت کشور ژاپن) برای انجام تمامی آزمایشات بیوشیمی اعم از پنل کلیوی – پنل کبدی – پنل دیابت – پنل چربی - ...
دستگاه Convergys برای انجام تستهای الکترولیتی شامل NA-K-Ca2+
دستگاه OPTI-CCA برای اندازهگیری گازهای خونی
دستگاه Sebia(ساخت کشور فرانسه) برای انجام انواع الکتروفورز (هموگلوبین – پروتئین سرم و ادرار) و HbA1c به روش مرجع کپیلاری.(لازم به ذکر است این دستگاه در زمان انجام تست HbA1c قادر به جداسازی هموگلوبینهای غیر طبیعی نیز میباشد که دراینصورت اپراتور پیشنهاد انجام الکتروفورز را به پزشک معالج میدهد)
بخش هورمونشناسی:
استفاده از دستگاههای کمیلومینسانس Immulite 2000وImmulite 2000 Xpi(ساخت کشور آمریکا) برای انجام تستهای: پنل تیروئیدی – پنل هورمونهای جنسی – پنل هپاتیت – سطح دارویی - تومورمارکرها
بخش هماتولوژی:
استفاده از دستگاههای Sysmex XS500i و Sysmex KX21N(ساخت کشور ژاپن) برای آنالیز CBC+Diffو نیز بهرهگیری از کارشناس ارشد هماتولوژی برای بررسی موارد مشکوکتر و نیز گزارشPBSو دستگاه تمام اتوماتیک کواگولامتر Stago(ساخت کشور فرانسه) برای انجام تمام فاکتورهای انعقادی.
بخش ایمونولوژی:
استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک آلگریا (ساخت کشور آلمان) به روش الایزا برای انجام تست های اتوایمیون(Auto Antibody)و تستهای عفونی نظیر: VZV – HSV – Chlamydia trachomatis – EBV - … - HPG/M/A
بخش ژنتیک:
با راه اندازی این بخش و بهره گیری از پزشکان متخصص ، پذیرش، مشاوره و نمونه برداری آزمایشات زیر در این آزمایشگاه امکان پذیر شده است:
- لیست آزمایشات مولکولی:
تب مدیترانهای (Familial Mediterranean Fever(FMF، ناشنوایی Connexin 26 & Connexin 30، بررسی فاکتورهای انعقادی مربوط به مرگ داخل رحمی و سقط جنین، (F V , F II , Mthfr , Pal 4G/5G)، Spinal Muscular Atrophy (SMA)، بررسی مولکلولی CAH، بررسی مولکلولی Brca1 , Brca2، دیستروفی عضلانی دوشن و بکر، آتاکسیهای مخچهای و نخاعی (SCA)، بررسی حذفهای مولکلولی کروموزوم Y، (Y chromosome microdeletion)، بررسی مولکلولی MPL , PML , CALR , Jak2، بررسی آنیوپلوئیدی کروموزومهای X,Y-21-18-13 بهروش QF-PCR، تعیین هویت Paternity
- آزمایشات سیتوژنتیک و مولکلولی:
FISH برای آنیوپلوئیدیهای کروموزومهای X,Y-21-18-13، FISH برای Her2، آزمایش غیر تهاجمی غربالگری دوران بارداری (Cell Free DNA)، آزمایش تعیین جنسیت 8 هفته
- لیست آزمایشات سیتوژنتیک:
آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) از خون محیطی، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) از خون محیطی با روش High، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) از بافت جنین، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) از مایع آمنیون(آمنیوسنتز)، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) از مغز استخوان، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) فیلادلفیا، آزمایش کشت کروموزومی(کاریوتایپ) برای فراژل X
این واحد در زیر طبقه همکف بیمارستان واقع است و دارای 2 واحد جداگانه رادیوگرافی بوده،علاوه بر آن دارای دستگاه ماموگرافی- OPG - دستگاه رادیوگرافی پرتابل و دستی نیز می باشد. و هر روز سیستم های آن بروز رسانی می شود. علاوه بر حضور 2 نفر متخصص رادیولوژی که بصورت صبح و عصر در بخش حضور دارند به تعداد کافی از کارشناسان رادیولوژی نیز حضور دارند و ضمن اینکه طرح انطباق تا حد زیادی رعایت می شود. جواب ها نیز در اسرع وقت داده می شود و جزء برنامه های بهبود کیفیت این بخش است که در آینده بخش به سیستم پکس نیز مجهز شده و انتظار زمانی به حداقل برسد.
این دستگاه از 3 سال پیش در بیمارستان راه اندازی شده است و ضمن اینکه سیستم دستگاه از نوع پیشرفته است و کیفیت گرافی های آن خیلی مطلوب بوده در رپورت گرافی ها علاوه بر رادیولوژیست های خود بیمارستان از متخصصین رادیولوژیست بنام دانشگاه علوم پزشکی نیز بعضا استفاده می شود. رپورت گرافی های اورژانس بلافاصله و نوع الکتیو و در کمتر از 24 ساعت داده می شوند.
واحد سونوگرافی بیمارستان بهبود همه روزه از ساعت 23-8 فعال است و همزمان دراین ساعات دونفر متخصص رادیولوژی در 2 واحد جداگانه (خانم - آقا) حضور داشته و مریض پذیرش می کنند.
ترافیک بیمار مراجعه کننده خیلی بالاست و متاسفانه علیرغم میل باطنی مسئولین بیمارستان روزانه به تعدادی از بیماران نیز فرصت پاسخگویی نمی یابیم.
حضور همزمان متخصص رادیولوژیست (آقا- خانم) به بیماران این امکان را به بیماران می دهد که خودش متخصص خود را انتخاب نماید این واحد هم مثل سایر واحدهای کلینیکی و پاراکلینیکی بیمارستان با انواع بیمه ها قرارداد دارد.